1. Discover Lexus
  2. Paris motor show
OBJEVTE LEXUS

LEXUS NA PAŘÍŽSKÉM AUTOSALONU 2018

Na pařížském autosalonu proběhne 2. října světová premiéra nové verze luxusního sportovního kupé RC, které Lexus představí společně se zbrusu novým crossoverem UX, sedmou generací sedanu ES a modelem LC Yellow Edition.

LEXUS A JEHO NOVÉ PŘEDSTAVY O LUXUSNÍM SPORTOVNÍM KUPÉ RC

Nové RC si zachovává všechny přednosti dosavadního modelu, avšak posouvá je na vyšší úroveň. Po tento model Lexus nasadil nejnovější verzi charakteristického designového jazyka a ostřejší jízdní dynamiku. Evropské prodeje nového modelu budou spuštěny koncem roku 2018.

NOVÝ LEXUS UX

Nový Lexus UX přináší pokrokový luxus a bezpečnost v podobě vozidla, které spojuje prvky nového výrazného designu s hospodárnými pohony. Model UX se svým dynamickým zevnějškem byl navržen tak, aby zprostředkoval rychlou a podmanivou jízdu, nicméně svým vybraným chováním zůstává věrný charakteru vozů Lexus, což z něj dělá jedinečného zástupce v segmentu luxusních kompaktních crossoverů.

LEXUS PŘEDSTAVUJE NOVÉ OSLNIVÉ KUPÉ LC YELLOW EDITION

Lexus rozšiřuje svoji modelovou řadu vlajkového kupé LC o nové oslnivé vozy s označením LC Yellow Edition. Názvu plně dostojí energický odstín karoserie Flare Yellow, díky němuž ještě lépe vynikne mnohokrát oceněné designové provedení LC. První vozy se budou zákazníkům předávat na podzim tohoto roku.

ZBRUSU NOVÝ LEXUS ES: VYŠŠÍ ÚROVEŇ JÍZDNÍCH SCHOPNOSTÍ I KULTIVOVANOSTI

Po šesti úspěšných generacích v kategorii sedanů střední třídy se představuje sedmá generace modelu ES, která si předsevzala nové a ctižádostivější cíle. Nové ES, již tradičně proslulé svým pohodlím, kultivovaností a prvky luxusní výbavy, staví na tradičních silných stránkách tohoto modelu. Základem je zbrusu nový podvozek, který dovolil navrhnout dynamičtější design exteriéru a ještě lepší jízdní schopnosti.