1. Discover Lexus
  2. LBX at the Venice Film Festival
LEXUS LBX BUDE HRÁT HLAVNÍ ROLI NA

80. ROČNÍKU FILMOVÉHO FESTIVALU V BENÁTKÁCH

Lexus se vrací jako oficiální vůz Mezinárodního filmového festivalu v Benátkách – La Biennale di Venezia – již sedmý rok v řadě, čímž znovu potvrzuje silné pouto značky se světem kinematografie.

  • Zcela nový kompaktní crossover LBX bude prominentně figurovat ve flotile elektrifikovaných vozidel Lexus a bude poskytovat luxusní přepravu pro VIP účastníky festivalu.
  • 80. ročník festivalu se uskuteční na Benátském Lidu od 30. srpna do 9. září.

 

Za něco málo přes měsíc se reflektory znovu rozzáří na Benátské Lido, aby zahájily 80. ročník Mezinárodního filmového festivalu v Benátkách – La Biennale di Venezia 2023. Lexus se vrací jako oficiální vůz festivalu již sedmý rok v řadě a dává hlavní roli svému zcela novému kompaktnímu crossoveru LBX.

Spojení mezi značkou Lexus a jednou z nejdéle zavedených filmových oslav na světě posiluje hodnoty, které značka sdílí se světem kinematografie, s cílem poskytnout lidem nezapomenutelné zážitky a příležitosti prozkoumat a ponořit se do nových světů.

Elektrifikovaná vozidla Lexus budou zajišťovat přepravu filmařů, herců a celebrit po celou dobu festivalu, který potrvá od 30. srpna do 9. září. Na červeném koberci se objeví herci Zendaya (Spider Man: No Way Home), Mike Faist (West Side Story), Josh O’Connor (The Crown) a Caterina Murino (Casino Royale).

Zcela nový LBX, dosud nejmenší Lexus, je přelomovým modelem značky a zachycuje průkopnického ducha inovací, který značku dlouho definoval. Rozchází se s konvencemi luxusních vozů a nabízí styl, pohodlí a zážitek z jízdy, díky kterému se Lexus dostane na nový pulsující trh v Evropě.

Paolo Moroni, ředitel značky Lexus v Itálii, řekl: „Letos opět doplníme magickou atmosféru v Benátkách během filmového festivalu a nabídneme hostům možnost užít si dokonalý zážitek Lexus Amazing Experience. Jsme obzvláště hrdí na to, že do této důležité fáze přinášíme nejnovější přírůstek do naší produktové řady, LBX – SUV, které zahrnuje současné nápady v oblasti designu, technologie a zároveň si zachovává kvality, které odlišují značku Lexus.“