OBJEVTE LEXUS

LEXUS NA MEZINÁRODNÍM ŽENEVSKÉM AUTOSALONU 2019

LEXUS NA MEZINÁRODNÍM ŽENEVSKÉM AUTOSALONU 2019

Na ženevském autosalonu 2019 se odehraje evropská premiéra dvou nových modelů Lexus. Jeden představuje zajímavé představy o budoucím designu a druhý zase stále bohatší úspěchy na poli mezinárodního motoristického sportu.

SEZNAMTE SE S MODELEM RC F TRACK EDITION

Automobilové nadšence i milovníky závodního světa bezpochyby nadchne evropská premiéra nového RC F Track Edition v modelovém provedení 2020. Keramické brzdy, vídané obvykle jen u supersportů, společně s úsporami hmotnosti a úpravami pro vyšší přítlak dokazují, že RC F bylo navrženo pro puristy.

CÍL DESIGNU KONCEPTU LEXUS LC CONVERTIBLE: DOKONALÁ KRÁSA

Nový koncept Lexus LC Convertible představuje výrazné a pozoruhodné ztvárnění otevřeného sportovního vozu. Cíle vyjádřit designem ‚vrcholnou formu krásy, bylo u tohoto konceptu dosaženo spojením jedinečných japonských estetických kvalit s příslibem požitku z jízdy, který dokáže nabídnout pouze kabriolet.

Sportovní proporce konceptu LC Convertible jsou dány dlouhým, nízkým a štíhlým tvarem, zatímco kabina přináší atraktivní interiér pro řidiče i cestující. Zakázková sedadla čalouněná bílou kůží zaujmou efektními žlutými akcenty, které nijak nenarušují jemnou eleganci celkového provedení.