1. Discover Lexus
  2. Geneva motor show
OBJEVTE LEXUS

LEXUS NA MEZINÁRODNÍM ŽENEVSKÉM AUTOSALONU 2019

LEXUS NA MEZINÁRODNÍM ŽENEVSKÉM AUTOSALONU 2019

Na ženevském autosalonu 2019 se odehraje evropská premiéra dvou nových modelů Lexus. Jeden představuje zajímavé představy o budoucím designu a druhý zase stále bohatší úspěchy na poli mezinárodního motoristického sportu.

SEZNAMTE SE S MODELEM RC F TRACK EDITION

Automobilové nadšence i milovníky závodního světa bezpochyby nadchne evropská premiéra nového RC F Track Edition v modelovém provedení 2020. Keramické brzdy, vídané obvykle jen u supersportů, společně s úsporami hmotnosti a úpravami pro vyšší přítlak dokazují, že RC F bylo navrženo pro puristy.

CÍL DESIGNU KONCEPTU LEXUS LC CONVERTIBLE: DOKONALÁ KRÁSA

Nový koncept Lexus LC Convertible představuje výrazné a pozoruhodné ztvárnění otevřeného sportovního vozu. Cíle vyjádřit designem ‚vrcholnou formu krásy, bylo u tohoto konceptu dosaženo spojením jedinečných japonských estetických kvalit s příslibem požitku z jízdy, který dokáže nabídnout pouze kabriolet.

Sportovní proporce konceptu LC Convertible jsou dány dlouhým, nízkým a štíhlým tvarem, zatímco kabina přináší atraktivní interiér pro řidiče i cestující. Zakázková sedadla čalouněná bílou kůží zaujmou efektními žlutými akcenty, které nijak nenarušují jemnou eleganci celkového provedení.