1. Discover Lexus
  2. Self-Charging Hybrid
LEXUS LBX

NOVÁ GENERACE SAMONABÍJECÍHO HYBRIDU

Vzdorující konvencím. Kompaktní. Lehký. Nová éra samonabíjecího hybridního pohonu Lexus je tady. Od zlepšení každodenního řízení po rozšíření dosahu plně elektrické jízdy, objevte sílu, která se skrývá za modelem LBX.

Jako auto, které je vším kromě obyčejného, byl LBX vytvořen k tomu, aby vzdoroval konvencím a posouval hranice jak technologie, tak luxusu. Jako průkopník nové generace samonabíjecích hybridních vozidel Lexus je poháněn novou érou. Zvyšujíc úroveň zážitku z plně elektrické jízdy, objevte přesně, jak nový 1,5litrový hybridní pohon přináší nečekaný, avšak neotřesitelný výkon plnohodnotného SUV ve formě kompaktního vozu.

JAKÉ JSOU BENEFITY?

Od nezpochybnitelně klidných cest až po úsporu nákladů na palivo, existuje mnoho výhod v našem novém Lexus samonabíjecím pohonu.

OBRATNÉ ŘÍZENÍ, ALE HLADKÉ JAKO HEDVÁBÍ.

Každodenní neobyčejnost, samonabíjecího hybridu nové generace přináší opravdovou radost z jízdy na každé cestě. Navržen tak, aby uspokojil všechny styly řízení a životní styly. Stejně pohodlně se pohybuje mezi rušnými městskými ulicemi jako po klikatících se venkovských cestách.

Jak přesně? Tím, že kombinuje 1,5litrový benzinový motor s vysokovýkonným elektrickým motorem, model LBX slibuje dynamické řízení a dokazuje, že výkon je více než povrchová záležitost.

VYŠŠÍ RYCHLOSTI. DELŠÍ VZDÁLENOSTI.

Jako auto, které je vším kromě obyčejného, hybridní model LBX s autonomním nabíjením přináší více než očekáváte s plně elektrickým řízením EV jak při vyšších rychlostech, tak i na delší vzdálenosti. Zvyšuje jak radost z jízdy, tak efektivitu a otevírá dveře k další generaci elektrifikovaného řízení.

Zažijte nově nalezenou flexibilitu během svých cest s možností jet v režimu plně elektrického EV až 50 % času. S novou baterií s nízkým odporem, vysokým výkonem a technologickým vývojem je možné poskytnout dodatečnou podporu elektrického motoru při akceleraci s důrazem na odměnu výkonu.

EFEKTIVNÍ VE VŠECH SMĚRECH

Kromě dosahování výkonu slibuje kombinace 1,5litrového benzinového motoru a vysokovýkonného elektrického motoru také efektivitu. Nejen pro životní prostředí, ale i finančně pro vás, protože náklady na elektřinu jsou stabilnější než náklady na palivo.

Posouvání hranic toho, co je možné, spojení pokročilé nikl-metal hydridové baterie, lehkých materiálů a inteligentního balení také znamená úsporu paliva a emisí CO2.

VÍCE PŘÍTOMNOSTI. VÍCE SÍLY.

Pokud jde o LBX, kompaktnost nikdy nebyla tak impozantní. Jako nejmenší SUV od značky Lexus, samonabíjecí hybrid LBX se byl navržen tak, aby poskytl plnohodnotný zážitek s luxusem v kompaktním formátu SUV, který se bezproblémově hodí k vašemu životnímu stylu.

S volitelným pohonem všech kol E-FOUR, který umožňuje optimální ovladatelnost, mohou řidiči zažívat pocit zvýšené kontroly. Automatickým směrováním síly na zadní kola, která jsou poháněna elektrickým motorem, zůstává LBX během celých cest ujišťující stabilní při rozjezdech, zatáčení a jízdě na nízkotřeních površích.

Převracíme vnímání kompaktního automobilu a znovu definujeme luxus - LBX je elegantní a zároveň zábavný k řízení. Díky své kompaktní velikosti je dost agilní na to, aby patřil jak mezi městské ulice, tak i do dobrodružství, díky impozantní postavě. Takže bez ohledu na to, jaké jsou vaše plány, nebo jak se nečekaně změní, vaše auto je naladěno pro každé možné dobrodružství.

LUXUSNÍ A PROMYŠLENÉ

Lexus skrz naskrz, každá funkce a nuance LBX byla promyšleně zvážena, aby vytvořila luxusní zážitek z jízdy.

LBX, zabalený jako kompaktní SUV, odmítá dělat kompromisy v kvalitě. Uvnitř se mohou řidiči a cestující usadit v pohodlí semi-anilinové kůže a výrazného interiéru s prošíváním Tatami spolu s dalšími luxusními materiály a detaily. Pro společnost volitelný prémiový systém Mark Levinson s 13 optimálně umístěnými reproduktory naplní kabinu vašimi oblíbenými soundtracky. A rozšíření luxusu do jeho exteriéru, barvy zahrnují od poutavých dvoubarevných až po nadčasové monotónní odstíny, takže můžete najít LBX, který působí jako rozšíření vás a vašeho stylu.

VYZKOUŠEJTE NOVOU GENERACI HYBRIDU LBX

LBX jde ruku v ruce s jeho povahou vzdorovat konvencím

Samonabíjecí hybrid je díky své ceně o to dostupnější. Uvedením nové generace do dnešního dne zažijete efektivnější a výkonnější pohon v kompaktnějším voze.

K dispozici ke konfiguraci. Řiďte samonabíjecí hybrid LBX od dubna 2024.